Noachs Ark

Noach’s Ark en de regenboog horen bij elkaar. God vroeg aan Noach om een grote boot te bouwen, de Ark. Daarin mocht hij zijn familie meenemen en van alle dieren een mannetje en een vrouwtje. Daarna ging het heel hard en heel lang regenen. Maar Noach, zijn familie én de dieren waren veilig in de Ark. En toen de aarde weer genoeg droge plekken had, kon iedereen weer naar buiten.

Bij L-Arcobaleno ijs & bonbons hebben we ook een Ark van Noach. In Noach’s Ark vind je allemaal hele speciale ijsjes, met vrolijke dierennamen. Zoals de Bruine Beer, de Witte Zwaan en de Banaan Chimpansee. Maar we hebben ook een Appeltaart Vlinder, een Fruitig Roodborstje en een Fluweel Konijn. En nog veel meer. Dat zijn niet zomaar ijsjes. Om te beginnen zijn ze héél groot en héél lekker. In een grote hoorn of, als je dat makkelijker eten vindt, in een grote beker. Niet alleen ijs, maar ijs met allerlei lekkers erbij.

Voor een overzicht van de hele verzameling dieren, kan je een kijkje nemen in Noach’s Ark.

Tip: heb je zelf een hele lekkere combinatie ontdekt en vind je die zó cool dat die een vast plekje moet krijgen binnen Noach’s Ark? Vertel ons wat je daar allemaal voor gekozen hebt in de winkel (welke soorten ijs en welke lekkere extra’s). Verzin dan een passende naam (die naam moet natuurlijk wél iets met dieren te maken hebben!) en stuur een mailtje. Als wij jouw combinatie zo goed vinden dat die een plekje krijg in Noach’s Ark, krijg je van ons een passende beloning!